İçeriğe geç
Ana sayfa » Kişisel Gelişim » Patates Topları Nasıl Yapılır? Dışı Çıtır İçi Yumuşak Nefis Patates Topları Tarifiyle Kolay Yap

Patates Topları Nasıl Yapılır? Dışı Çıtır İçi Yumuşak Nefis Patates Topları Tarifiyle Kolay Yap

    Patatesleri haşlayıp soyun ve bir kaba alın. Üzerine rendelenmiş havuç, ince doğranmış dereotu, tuz ve karabiber ekleyin. Karışımı iyice yoğurun ve ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Bir tabağa galeta unu veya panko dökün. Hazırladığınız topları bu una bulayın. Derin bir tavada bolca sıvı yağı ısıtın ve topları altın rengini alana kadar kızartın. Kızaran topları kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün. Sıcak servis yapın; afiyet olsun!