İçeriğe geç
Ana sayfa » Kişisel Gelişim » Ciğer Nasıl Yapılır? Lokum Gibi Yumuşak Ciğer Yapmanın Püf Noktaları

Ciğer Nasıl Yapılır? Lokum Gibi Yumuşak Ciğer Yapmanın Püf Noktaları

    Lokum gibi yumuşak ciğer yapmak için ciğeri zarlarından ayırıp küp şeklinde doğrayın. Sütle marine ederek 15-20 dakika bekletin; bu, ciğerin yumuşamasını sağlar. Marine edilen ciğeri süzün ve unlayın. Kızgın yağda kısa sürede, yüksek ateşte pişirin; uzun süre pişirmek ciğeri sertleştirir. Pişirme sırasında tuz eklemeyin; tuz, ciğerin sertleşmesine neden olabilir. Pişirme sonrası tuz ve baharat ekleyin. Yanında soğan ve maydanozla servis yapabilirsiniz.