İçeriğe geç
Ana sayfa » Kişisel Gelişim » Hellim Peyniri Nasıl Kızartılır? Dışı Kızarmış İçi Yumuşak Hellim Kızartma Yöntemi

Hellim Peyniri Nasıl Kızartılır? Dışı Kızarmış İçi Yumuşak Hellim Kızartma Yöntemi

    Hellim peynirini dilimlemeden önce, dilimlerin kalınlığının yaklaşık 1.5 cm olmasına dikkat edin. Bir tavada tereyağını eritin. Tereyağı eridikten sonra, dilimlenmiş hellim peynirlerini tavaya yerleştirin. Her iki tarafını da orta ateşte 2-3 dakika boyunca kızartın. Peynirin dışı altın rengini aldığında, içi yumuşak ve elastik olur. Kızaran hellim dilimlerini kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzün. Sıcak servis yapın; yanında taze nane veya domatesle sunum yapabilirsiniz.